Skip to main content
Chef's Ingredients

Garden Gourmet Fijngehakt

BEKIJK
  • 2 Porties

  • 4 - 5 Minuten

Allergenen: Gluten, Soja

Rulgehakt op basis van soja-eiwit is een perfecte basis voor pasta, roerbakgerechten of ovenschotels. Maak bijvoorbeeld eens een heerlijke vegetarische lasagne. 

Productinformatie

Bereidingswijze

Pan
Verhit boter en/of (olijf)olie en bak de fijngehakt op matige temperatuur gedurende 4-5 minuten. Regelmatig keren.

Magnetron
Plaats de fijngehakt op een bord in de magnetron voor 3 minuten op 800 watt.

Ingrediënten

gerehydrateerd SOJAmeel (87%), koolzaadolie, gerehydrateerd TARWE-eiwit, maltodextrine, gistextract, azijn, GERSTEmoutextract, zout, uipoeder, aroma, knoflookpoeder,
specerijen, kaliumchloride, gekarameliseerde suiker.

Bevat mogelijk: EI, SESAM, SELDERIJ,MOSTERD

Product informatie

Bevat: glutenbevattende granen, gerst, tarwe, soja.

Kan bevatten: sesamzaad, eieren, mosterd, selderij.

Serveertip

Lekker bij pasta, roerbakgerechten of een lasagne

Voedingswaarde

Voedingswaarde-informatie Per 100 g Per portie % RI* Per portie
Energie
148 Kcal
111 Kcal
6%
Vetten
3 g
2,3 g
3%
waarvan verzadigde vetzuren
0,5 g
0,4 g
2%
Koolhydraten
5,8 g
4,4 g
2%
waarvan suikers
2,0 g
1,5 g
2%
Vezels
8,9 g
6,7 g
Eiwitten
20 g
15 g
30%
Zout
1,3 g
0,98 g
16%

* RI Referentie-inname van gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Oven pasta met Garden Gourmet vegetarisch fijngehakt, pompoen en geitenkaas
BEKIJK