Skip to main content
Chef's Ingredients

Garden Gourmet Spekreepjes

BEKIJK
  • 2 Porties

  • 2 - 3 Minuten

Allergenen: Eieren, Gluten, Soja

Vegetarische spekreepjes op basis van plantaardig eiwit. Heerlijk bij een stamppot, pasta, risotto of over een salade!

Productinformatie

Bereidingswijze

Pan
Verhit boter en/of (olijf)olie en bak de spekreepjes op matige temperatuur gedurende 2-3 minuten. Regelmatig keren.

Magnetron
Plaats de spekreepjes op een bord in de magnetron voor 20 seconden tot 1 minuut op 600 watt.

Ingrediënten

gerehydrateerd TARWE-eiwit (32 %), water, gerehydrateerd SOJA-eiwit (14 %), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad in wisselende verhoudingen), SCHARRELEI-eiwitpoeder, maltodextrine, gistextract, erwtenvezel, erwtenzetmeel, stabilisatoren (carrageen, methylcellulose, guarpitmeel, xanthaangom), zout, azijn, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten (SOJA, maïs), gerookte maltodextrine, aroma’s, kleurstoffen (gekarameliseerde suiker, E172).
 

Bevat mogelijk: SESAM, SELDERIJ, MOSTERD.

Product informatie

Bevat: eieren, soja, tarwe, glutenbevattende granen.

Kan bevatten: selderij, sesamzaad, mosterd.

Serveertip

Heerlijk bij stamppot, pasta of door de salade.

Voedingswaarde

Voedingswaarde-informatie Per 100 g Per portie % RI* Per portie
Energie
237 kcal
119 kcal
6%
Vetten
15 g
7,5 g
11%
waarvan verzadigde vetzuren
1,7 g
0,9 g
4%
Koolhydraten
5,0 g
2,5 g
1%
waarvan suikers
3,1 g
1,6 g
2%
Vezels
4,8 g
2,4 g
Eiwitten
18 g
9,0 g
18%
Zout
2,0 g
1,0 g
17%

* RI Referentie-inname van gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Pizza met pompoen, rozemarijn, taleggio en Garden Gourmet vegetarische spekreepjes
BEKIJK