Skip to main content
Chef's Ingredients

Fijngehakt

BEKIJK
  • 2 Porties

  • 5 -6 Minuten

Allergenen: Gerste, Soja, Tarwe, Gluten

Rulgehakt op basis van soja-eiwit is een perfecte basis voor vegetarische of vegan pastarecepten, roerbakgerechten of ovenschotels. Maak bijvoorbeeld een heerlijke vegetarische lasagne.

Productinformatie

Bereidingswijze

Pan: Meng het gehakt en de saus in een pan. Verwarm tot het kookpunt en laat vervolgens 5 tot 6 minuten zachtjes sudderen, af en toe omscheppen.

Ingrediënten

gerehydrateerde SOJA-eiwitten 87,0% (water, SOJA-eiwitten 33,0%), koolzaadolie, gerehydrateerde TARWE-eiwitten 2,5% (water, TARWEeiwitten 1,0%), maltodextrine, alcoholazijn, specerijen (ui, knoflook, komijn, zwarte peper, koriander, nootmuskaat, piment, kurkuma, paprika), gistextract, GERSTEmoutextract, zout, aroma, mineraalzout (kaliumchloride), gekarameliseerde suiker. 

Bevat mogelijk: EI, SESAM, SELDERIJ, MOSTERD.

Product informatie

Bevat: glutenbevattende granen, gerst, tarwe, soja.

Bevat mogelijk: sesamzaad, eieren, mosterd, selderij.

Serveertip

Alle apparaten variëren. Bereidingswijze worden alleen als richtlijn gegeven. Verhit zorgvuldig voor de beste smaakbeleving.

Voedingswaarde

Voedingswaarde-informatie Per 100 g Per portie % RI* Per portie
Energie
148 Kcal
111 Kcal
6%
Vetten
3,0 g
2,3 g
3%
waarvan verzadigde vetzuren
0,5 g
0,4 g
2%
Koolhydraten
5,8 g
4,4 g
2%
waarvan suikers
2,0 g
1,5 g
2%
Vezels
8,9 g
6,7 g
Eiwitten
20 g
15 g
30%
Zout
1,3 g
0,98 g
16%

* RI Referentie-inname van gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Ovenpasta met vegetarisch Fijngehakt, pompoen en geitenkaas
BEKIJK