Skip to main content
Daily Favorites

Garden Gourmet Rookworst

BEKIJK
  • 2 Porties

  • 7 - 8 Minuten

  • 5 - 6 Minuten

  • 3 - 4 Minuten

Allergenen: Eieren, Gluten, Soja

De vegetarische rookworst smaakt zoals een rookworst hoort te smaken. In de winter overheerlijk bij hutspot, zuurkool of op een broodje met mosterd.

Productinformatie

Bereidingswijze

Oven
Bak de worstjes in het midden van een voorverwarmde oven (150°C) gedurende 7-8 minuten. Halverwege keren.

Koekenpan
Verhit boter en/of (olijf)olie en bak de worstjes op matige temperatuur gedurende 5-6 minuten. Regelmatig keren.

Kookpan
Plaats de worstjes in heet water en laat 3-4 minuten koken.

Ingrediënten

gerehydrateerd TARWE-eiwit (36%) , water , plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad in wisselende verhoudingen) , SCHARRELEI-eiwitpoeder , SOJA-eiwit, aardappelzetmeel, zout, aroma's, maltodextrine, knoflook, stabilisatoren (guarpitmeel, xanthaangom), vitamine B12, ijzer, kleurstof (E172), specerijen , gehydrolyseerd plantaardig eiwit (SOJA, TARWE, maïs), gist, voedingszuur (citroenzuur).

Bevat mogelijk: SESAM, SELDERIJ, MOSTERD.

Product informatie

Bevat: tarwe, eieren, soja, glutenbevattende granen.

Kan bevatten: selderij, mosterd, sesamzaad.

Serveertip

Lekker bij hutspot, zuurkool of op een broodje met mosterd

Voedingswaarde

Voedingswaarde-informatie Per 100 g Per portie % RI* Per portie
Energie
290 kcal
290 kcal
15%
Vetten
22 g
22 g
31%
waarvan verzadigde vetzuren
2,4 g
2,4 g
12%
Koolhydraten
5,5 g
5,5 g
2%
waarvan suikers
1,5 g
1,5 g
2%
Vezels
3,0 g
3,0 g
Eiwitten
16 g
16 g
32%
Zout
1,8 g
1,8 g
29%

* RI Referentie-inname van gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Wortel-koolrabi stamppot met Garden Gourmet rookworst
BEKIJK