Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).
Schil en snij de mango en komkommer in stukjes. Snij
de ui in ringen, besprenkel met de helft van het limoesap.
Voeg de taugé toe en laat alles marineren in een schaal.
INGREDIËNTEN
Aziatische noedel BBQ salade
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Bereid de noedels volgens de instructies op de
verpakking en spoel ze af onder koud water. Laat in een
schaal met een klein beetje koud water staan om de
noedels vochtig te houden.
Verdeel de Sensational Filet Pieces over de grillschaal
voor op de barbecue en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de
Sensational Filet Pieces toe aan de schaal met mango,
komkommer en ui.
Maak een dressing van de sojasaus, resterende
limoensap, geraspte gember, gehakte rode peper en de
gembersiroop.
Verdeel de noedels over de borden. Schep de salade met
de Sensational Filet Pieces er overheen. Breng verder
op smaak met de dressing. Maak af met wat koriander en
cashewnoten.