Schil en snijd de mango en komkommer (ongepeld) in plakjes of reepjes. Snij de ui in ringen, besprenkel met limoensap of een halve limoen en laat ze marineren. Maak de taugé schoon door de dunne draadjes van de steeltjes te verwijderen.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Aziatisch
1 kleine mango
¼ komkommer
1 kleine rode ui
1 limoen
50 g taugé
½ rode paprika zonder pitjes
2 el cashewnoten
150 g rijstnoedels
1 tl geraspte verse gember
4 el zoute sojasaus
1 tl gembersiroop
klein bosje verse koriander
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. 1
2. 2
Maak de noedels klaar volgens de instructies op de verpakking en spoel ze af onder koud water.
3. 3
Maak een dressing van de sojasaus, limoensap, geraspte gember, gehakte rode peper en gembersiroop.
4. 4
Bak de gemarineerde stukjes Garden Gourmet volgens de instructies op de verpakking. Meng de mango met de komkommer en rode ui. Breng op smaak met wat dressing en verdeel over de borden.
5. 5
Schep de gebakken gemarineerde stukjes erop en garneer met koriander en cashewnoten. Serveer met de resterende dressing.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
341 kilocalorieën
Eiwit
19.8 Grams
koolhydraten
44.4 Grams
vetten
9.7 Grams