Burrito Kom met Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl

2 servings Serving
18 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 Pakket SENSATIONAL FILET PIECES MEXICAN SEASONING
150 g rijst
½ rode en ½ gele paprika
1 avocado
1 limoen
1 krop snijsla
2 tomaten
1 kleine rode ui
1 verse jalapenopeper (rood en / of groen)
140 g maïskorrels (blik)
200 g bruine bonen (blik)
paar takjes koriander
gerookt paprikapoeder
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Kook de rijst, giet af en laat iets afkoelen. Maak de slablaadjes los en plaats ze in koud water. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil, snijd in dunne plakjes en besprenkel met limoensap.

Snijd de tomaten in partjes en giet de bonen en mais af. Schil en snijd de ui in hele dunne ringetjes.

Snijd de paprika's in dunne reepjes en bak ze kort in de koekenpan met een beetje olie, breng op smaak met peper en zout

Bak de gemarineerde stukjes in wat olie volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de slablaadjes over de kommen en verdeel de rijst erover. Verdeel vervolgens de groenten rondom en schep de gebakken "stukjes" erop en bestrooi de groenten met wat gerookt paprikapoeder en garneer met verse koriander, jalapenopeper en limoen.

Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
636.21 Kcal
Carbohydrates
113.46 g
Protein
30.97 g
Fats
10.6 g