Courgette Spaghetti met Garden Gourmet Toscaanse Carré

4 servings Serving
33 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Toscaanse Carré
2 Bosuitjes
1 Komkommer
6 Tomaten
250 Gram Volkoren Spaghetti
250 Gram Courgette Spaghetti
90 Gram Verse Kruiden (Peterselie, Bieslook, Dille, Basilicum)
6 Eetlepels Olijfolie
2 Teentjes Knoflook
4 Takjes Munt
4 Eetlepels Geraspte Parmezaanse Kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Breng een pan met water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook zoals aangegeven op de verpakking.
Hak de kruiden fijn en roer met 4 eetlepels olie. Pers de knoflook uit over de kruidenolie.

Snijd de tomaten in stukjes en de komkommer in blokjes. Hak de bosui en munt fijn. Schep alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de carré's in ca. 8-10 minuten knapperig en bruin.

Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Pureer de kruidenolie met de kaas en 200 ml kookvocht van de pasta. Schep door de pasta en verwarm in de pan. Serveer de pasta met de tomatensalade en Toscaanse Carré.