Kokos-curry met gemarineerde stukjes in Aziatische stijl

4 servings Serving
20 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 pakketten SENSATIONAL FILET PIECES ASIAN SEASONING
1 kleine bloemkool
1 sjalot
200 g spinazie
3 royale eetlepels madras-kerriepoeder
1 el tomatenpuree
1 blik tomatenblokjes (400 ml)
1 blikje kokosmelk (400 ml)
zout en peper
olijfolie om in te bakken
koriander en rode peper om te garneren
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Schil en snipper de sjalot en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Fruit de sjalot in wat olie in een grote lage pan. Bak de bloemkoolroosjes en voeg de madrascurry toe.

Roerbak een paar minuten en voeg de tomatenpuree toe. Bak kort mee en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot de bloemkool net gaar is.

Bak ondertussen de Aziatisch gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking. Breng de curry op smaak met peper en zout en laat de spinazie in de curry krimpen.

Schep de stukjes door de curry of serveer ze apart. Garneer met koriander en eventueel rode peper.

Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
314.02 Kcal
Carbohydrates
21.95 g
Protein
8.58 g
Fats
25.29 g