Schil en hak de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de bosui in stukjes van ongeveer 2,5 cm en de paprika in reepjes. Snijd de broccoli, afhankelijk van de grootte, in de lengte doormidden. Hak de cashewnoten grof.
2 servings
Serving
25 MIN
Tijdsduur
Gemakkelijk
Bereidingsgemak
INGREDIËNTEN
1 Pakket SENSATIONAL FILET PIECES ASIAN SEASONING
150 g rijstnoedels
1 teen knoflook
1 tl geraspte verse gember
4 lente-uitjes
1 rode paprika
200 g bimi (asperges broccoli)
2 à 3 el wokolie of sesamolie
paar takjes verse koriander
2 el zoute sojasaus
1 eetlepel zoete chilisaus
50 g cashewnoten
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en houd warm met een deksel op de pan.
Verhit wat olie in de wokpan en bak hierin de gemarineerde stukjes goudbruin. Schep ze uit de pan op een bord.
Roerbak de gember en knoflook kort in de olie en voeg de broccoli, paprika en bosui toe. Roerbak alles in een paar minuten krokant.
Voeg de gemarineerde stukjes toe, roerbak kort mee en breng op smaak met sojasaus en wat zoete chilisaus. Serveer de gehakte cashewnoten en grof gehakte koriander en limoen apart.
Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
592.5 Kcal
Carbohydrates
82.05 g
Protein
9.94 g
Fats
26.82 g