Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl

Gevulde Mexicaanse BBQ puntpaprika's

4 porties
25 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mexicaans
4 grote rode puntpaprika's + 1 extra
1 ui en 1 knoflook
1 blik zwarte bonen (250 g)
1 blik bruine bonen (250 g)
1 klein blikje maïskorrels (140 g)
400 g trostomaten
3 eetlepels geraspte veganistische smeltkaas
1 el Mexicaanse kruiden (tijm, knoflookpoeder, chili, rozemarijn)
verse koriander
olijfolie om in te bakken
1 jalapenopeper (optioneel)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).

2. 2.

Snij de vier paprika's in de lengte doormidden en
verwijder de zaadlijsten. Leg ze even opzij tot je ze
gaat grillen.

3. 3.

Snij de ui en knoflook fijn en snij de overgebleven
paprika in kleine stukjes.

4. 4.

Kruid de ui, knoflook en paprika met de Mexicaanse
kruiden. Bak deze mix in de grillschaal op de BBQ met
wat olijfolie totdat de uitjes glazig zijn.

5. 5.

Voeg de Sensational Filet Pieces toe en gril nog 5 minuten

6. 6.

Snij de tomaten in kleine partjes en voeg toe aan de
grillschaal op de BBQ. Laat nog 5 minuten sudderen op
de BBQ.

7. 7.

Giet de bonen en mais af en voeg deze toe aan de schaal.
Haal de schaal met de groentemix van de BBQ.

8. 8.

Gril ondertussen de paprika's 5 minuten op de BBQ direct
boven het vuur. Let op, als de onderkant te snel zwart
wordt, verplaats je de parprika's even naar de koude
kant van de BBQ.

9. 9.

Leg de paprika’s op een mooie serveerschaal. Vul de
paprika's met de groenten en bonenmix. Garneer met
wat (vegan) kaas en verse koriander.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
373.3 kilocalorieën
Eiwit
28 Grams
koolhydraten
45.6 Grams
vetten
9.1 Grams