Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).
INGREDIËNTEN
Gevulde Mexicaanse BBQ puntpaprika's
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snij de vier paprika's in de lengte doormidden en
verwijder de zaadlijsten. Leg ze even opzij tot je ze
gaat grillen.
Snij de ui en knoflook fijn en snij de overgebleven
paprika in kleine stukjes.
Kruid de ui, knoflook en paprika met de Mexicaanse
kruiden. Bak deze mix in de grillschaal op de BBQ met
wat olijfolie totdat de uitjes glazig zijn.
Voeg de Sensational Filet Pieces toe en gril nog 5 minuten
Snij de tomaten in kleine partjes en voeg toe aan de
grillschaal op de BBQ. Laat nog 5 minuten sudderen op
de BBQ.
Giet de bonen en mais af en voeg deze toe aan de schaal.
Haal de schaal met de groentemix van de BBQ.
Gril ondertussen de paprika's 5 minuten op de BBQ direct
boven het vuur. Let op, als de onderkant te snel zwart
wordt, verplaats je de parprika's even naar de koude
kant van de BBQ.
Leg de paprika’s op een mooie serveerschaal. Vul de
paprika's met de groenten en bonenmix. Garneer met
wat (vegan) kaas en verse koriander.