Schnitzel met gebakken aardappelen, tomatensalade en avocadodressing

4 servings Serving
20 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Schnitzel
500 Gram Geschilde Krieltjes
150 Gram Veldsla
400 Gram (Driekleurige) Cherrytomaten
1 Avocado
1 Citroen
2 Bosuitjes
1 Teentje Knoflook
2 Eetlepels Olijfolie
2 Eetlepels Halfvette Mayonaise
1 Theelepel Mosterd
Optioneel: 1 Theelepel Honing
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Kook de krieltjes en giet de water af. Halveer de aardappelen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelen goudbruin. Voeg de laatste minuut de gesneden knoflook toe.

Maak de Garden Gourmet Schnitzels klaar volgens de instructies op de verpakking.

Was en droog de veldsla, snijd de tomaten in vieren, de bosui in ringen en de helft van de avocado in blokjes.

Meng met een staafmixer de andere helft van de avocado, het sap van 1/2 citroen, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels mayonaise, 1 theelepel mosterd en eventueel honing naar smaak.

Verdeel de sla, tomaten en avocadoblokjes over vier borden, garneer met bosui en besprenkel met de dressing. Snijd de andere helft van de citroen in partjes en serveer met de schnitzel en gebakken knoflookaardappelen.