Sensational Burger Bowl

2 servings Serving
50 MIN Tijdsduur
Uitdagend Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Sensational Burger
2 Zoete Aardappelen
Een Handje Rucola
100 Gram Babyspinazie
Olijfolie
200 Gram (Bevroren) Tuinbonen (of Doperwten)
¼ Kleine Rode Kool
100 Gram Quinoa
200 Gram Kikkererwten (blik, uitgelekt)
1 Eetlepel "Raz el Hanout" (of een Mix van Kruiden Zoals Komijn, Kurkuma, Gember ...)
100 Gram Tomaten
Zwarte Sesamzaadjes
2 Eetlepels Granaatappelpitjes
1 Citroen
Peper
Zout
2 Eetlepels Hummus
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zoete aardappelen geschild en in partjes gesneden op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout, peper en fijngebarsten venkelzaadjes. Rooster ca. 15 minuten.

Blancheer de tuinbonen gedurende 1 minuut. Spoel ze af onder koud water en verwijder ze opnieuw (steek je spijker in de tuinboon en knijp de mooie sperzieboon eruit). Snijd de rode kool in dunne reepjes en breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Spoel de quinoa af en kook in 200 ml water tot het water verdwijnt.

Roerbak de kikkererwten in een beetje olie ongeveer 4 minuten. Voeg de raz el hanout toe en bak nog even mee.

Kook de Sensationele Burgers van Garden Gourmet in een koekenpan volgens de instructies op de verpakking.

Halveer de tomaten. Verdeel de quinoa en sla over de kommen. Voeg de zoete aardappel, rode kool, kikkererwten, tuinbonen en een flinke lepel hummus toe. Snijd de hamburgers in reepjes en leg ze erop. Garneer met sesam, granaatappelpitjes en citroen.