Sensational vega gehaktballetjes met kaasvulling

4 servings Serving
20 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

200 gram Garden Gourmet Sensational Gehakt
125 g jonge Goudse kaas of een andere gemakkelijk in blokjes gesneden kaas die gemakkelijk smelt
1 bosje bieslook
1 el vloeibare jus
1 el grove mosterd
2 tl honing
olie om te bakken
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Snijd de kaas in blokjes van ca. 1½ cm. Verdeel vervolgens het 'Sensational gehakt' in 20 stukken. Leg op ieder stukje een blokje kaas en druk deze in het gehakt. Rol 20 balletjes en zorg ervoor dat de kaas niet meer zichtbaar is.

Hak de bieslook fijn. Bak de balletjes in wat olie kort aan tot ze bruin zijn en laat ze nog 5 minuten in de oven staan zodat de kaas smelt.

Voeg de jus, mosterd en honing toe in de koekenpan. Roer goed door met een garde, voeg eventueel wat water toe en breng kort aan de kook.

Voeg de balletjes toe. Schep ze door het glazuur tot het plakkerig wordt en besprenkel met bieslook.