Zoete aardappel tortilla met vegan chorizo

Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo

2 porties
14 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet vegan Sensational chorizo
300 g zoete aardappel
1 rode ui
1 oranje paprika
4 eieren
60 g belegen geraspte (vegan) kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook de
zoete aardappelblokjes zo’n 5 minuten tot de blokjes
bijna gaar zijn.

2.

Snijd de rode ui en paprika in blokjes en snijd de Garden
Gourmet Sensational chorizo in plakjes.

3.

Bak de paprika, ui en chorizo tot de ui glazig is. Klop de
eieren los en schenk over de groenten.

4.

Bestrooi de tortilla, als hij bijna gaar is, met de geraspte
kaas en laat nog 3 minuutjes meebakken.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
481.5 kilocalorieën
Eiwit
29.7 Grams
koolhydraten
40.3 Grams
vetten
22 Grams