Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

Zomerse Pastasalade met Chorizo

Serving 4 porties
Tijdsduur 25 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Chorizo
400 g penne pasta
2 Aubergines
250 Gram Cherrytomaten
4 Eetlepels Verse Ricotta
2 Teentjes Knoflook
1 Theelepel Gedroogde Oregano
Verse Basilicum
Olijfolie
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Zomerse Pastasalade met Chorizo

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Voorbereiding

Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en besprenkel met wat olijfolie. Verwarm de oven (of BBQ) voor op 220 ºC. Snijd de aubergine in de lengte in vieren en daarna in stukjes van ca. 3 cm. Halveer de tomaten. Hak de knoflook fijn en meng met de groentes. Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.

2. Bak de groenten

Verdeel de groenten over een bakplaat (of maak individuele aluminiumverpakkingen voor BBQ-gebruik). Bak in de oven of BBQ voor ongeveer 15 minuten.

3. Bak de worsten

Rooster de worstjes in een grillpan, koekenpan (met een beetje bakolie of boter) of op de BBQ ca. 8 minuten gaar. Snijd in plakjes.

4. Meng alles door elkaar

Combineer de groenten met de pasta en voeg eventueel wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst toe en garneer met ricotta en verse basilicum.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
87.2 Grams
Energie
732.1 kilocalorieën
vetten
25.8 Grams
Eiwit
34.9 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox