Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en besprenkel met wat olijfolie. Verwarm de oven (of BBQ) voor op 220 ºC. Snijd de aubergine in de lengte in vieren en daarna in stukjes van ca. 3 cm. Halveer de tomaten. Hak de knoflook fijn en meng met de groentes. Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.
INGREDIËNTEN
2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Chorizo
400 g penne pasta
2 Aubergines
250 Gram Cherrytomaten
4 Eetlepels Verse Ricotta
2 Teentjes Knoflook
1 Theelepel Gedroogde Oregano
Verse Basilicum
Olijfolie
Zomerse Pastasalade met Chorizo
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Bak de groenten
Verdeel de groenten over een bakplaat (of maak individuele aluminiumverpakkingen voor BBQ-gebruik). Bak in de oven of BBQ voor ongeveer 15 minuten.
3. Bak de worsten
Rooster de worstjes in een grillpan, koekenpan (met een beetje bakolie of boter) of op de BBQ ca. 8 minuten gaar. Snijd in plakjes.
4. Meng alles door elkaar
Combineer de groenten met de pasta en voeg eventueel wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst toe en garneer met ricotta en verse basilicum.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
87.2 Grams
Energie
732.1 kilocalorieën
vetten
25.8 Grams
Eiwit
34.9 Grams