Skip to main content

Braadworst met aardappelpartjes uit de oven, koolsla en ranch dressing

  • 4

  • 40 - 55 Min

  • 560 Kcal

Bevat: Ei, Soja, Tarwe, Gluten

Ingrediënten

1) Verwarm de oven voor op 220°C.

2) Breng de aardappelen aan de kook in een pan met water en laat ze 10 minuten koken. Giet de aardappelen vervolgens af en snijd ze in parten. Leg de aardappelparten op een met bakpapier beklede bakplaat en sprenkel er wat olijfolie en zout over.

3) Bak de aardappelen 20-30 minuten in de oven tot ze goudbruin zijnl.

4) Voor de dressing: mix de zure room, karnemelk, mosterd en kruiden in een schaal. Breng op smaak met zout en peper.

5) Meng in een andere schaal de kool, radijs, bosui en dressing. Voeg als laatst de tuinkers toe.

6) Verhit wat olie in een koekenpan en bak de braadworst 4-5 minuten. Serveer de braadworsten met de gegrilde aardappelparten en de koolsla.