Skip to main content

Romige Tagliatelle met doperwtjes, pesto, tomaatjes en Vegetarische groente balletjes

  • 2

  • 30 - 35 Min

  • 784 Kcal

Bevat: Ei, Selderij, Soja, Tarwe, Gluten, Lactose

Ingrediënten

  • 250 gram cherrytomaten
  • 1 verpakking Garden Gourmet Groenteballetjes
  • 160 gram tagliatelle
  • 150 gram fijne (diepvries) doperwten
  • 100 ml kookroom
  • 2 eetlepels (verse) pesto
  • 1 bosje Verse basilicum
  • 1 snufje Zwarte peper
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    Breng een pan met ruim water aan de kook. Verdeel de groente balletjes en tomaatjes op een bakplaat.
  2. Kook de pasta in 10 min. ‘al dente’. Kook de laatste 5 min. de doperwten mee.
  3. Zet tegelijkertijd de balletjes met de tomaatjes ca. 7 min. in de oven.
  4. Giet de pasta met doperwten in een vergiet, doe terug in de pan, roer de room erdoor en breng even aan de kook. Voeg de pesto toe en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper.
  5. Serveer de pasta met doperwten, de vegetarische balletjes en tomaatjes en bestrooi met grofgesneden basilicum.