Skip to main content

Spinazie-kaas rondo met groene groenten maaltijdsalade

  • 2

  • 20 - 25 Min

  • 578 Kcal

Bevat: Eieren, Gluten, Lactose

Ingrediënten

  • 2 stuks Garden Gourmet Spinazie-Kaas Rondo
  • 250 gram Broccoli
  • 100 gram spinazie
  • 200 gram bonenmix
  • 2 eetlepels olijfolie extra vergine
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepel maïs
  • 6 stuks radijs
  1. Blancheer de broccoli roosjes in ca. 4 min. in kokend water net gaar. Giet ze af en laat afkoelen.

  2. Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de koekenpan of in de oven.

  3. Schep in een ruime kom de spinazie met de broccoli door elkaar. Breng op smaak met olijfolie en balsamico-azijn.

  4. Verwarm de bonenmix licht.

  5. Verdeel de salade op borden of in een schaal.

  6. Schep er de bonenmix, mais en radijsjes over en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij

     

    Tip: in plaats van de bonenmix kun je ook kant en klare gekookte linzen gebruiken of b.v kikkererwten.