Skip to main content

Stamppotje rauwe andijvie met zoete aardappel en 'Burger deluxe mini'

  • 4

  • 30 - 35 Min

  • 475 Kcal

Bevat: Ei, Soja, Tarwe, Gluten, Lactose

Ingrediënten

  • 600 gram Kruimige Aardappelen
  • 500 gram zoete aardappels
  • 300 gram Verse andijvie
  • 2 stuk Garden Gourmet vegetarische Burger Deluxe Mini
  • 150 ml Melk
  • 100 gram Feta kaas (minder zout)
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje Nootmuskaat
  1. Snij de zoete en kruimige aardappels in gelijke stukken en kook ze samen in een ruime kookpan in ca. 20 min gaar.
  2. Verwarm de melk. Was de gesneden andijvie en laat goed uitlekken.
  3. Bak de vegetarische burgers volgens aanwijzing op de verpakking.
  4. Giet de aardappels af (vang eventueel een deel vocht op) stamp ze met een pureestamper samen met de andijvie tot stamppot.
  5. Voeg tijdens het stampen wat melk, of opgevangen aardappel kookvocht toe om het smeuïger te maken. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en nootmuskaat en kruimel er wat fetakaas over