Skip to main content

Vega Linzenburger met spinaziesalade en aubergine

  • 4

  • 20 - 25 Min

  • 523 Kcal

Bevat: Sesamzaad, Mosterd, Gluten

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 150 gram spinazie
  • 2 eetlepels munt
  • 4 eetlepels granaatappelpitjes
  • 60 gram geitenkaas (zacht)
  • 35 milliliter olijfolie extra vergine
  • 1 theelepel mosterd
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 35 milliliter granaatappelsap

1. Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met wat zout. Wikkel ze in vershoudfolie en laat ze minimaal 15 minuten staan zodat het vocht eruit trekt.

2. Maak ondertussen een dressing door de extra vergine olijfolie te mengen met de mosterd, het granaatappelsap en de plantaardige olie.

3. Dep de aubergine droog met keukenpapier en smeer ze in met wat olie. Grill de aubergine plakken aan beide kanten in een grillpan.

4. Bereid de Garden Gourmet Linzenburger zoals op de verpakking. 

5. Meng de spinazie met de dressing en verdeel over vier borden. Voeg de aubergine, geitenkaas, granaatappelpitjes en fijngesneden mint toe. Serveer met de linzenburger.