Skip to main content

Vegan couscoussalade met hummus geroosterde paprika

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 612 Kcal

Bevat: Sesamzaad, Gluten

Ingrediënten

  • 200 gram couscous
  • 2 stuks puntpaprika's
  • 75 gram abrikozen
  • 50 gram olijven (zonder pit)
  • 50 gram gemixte kruiden (bv peterselie, munt en bieslook)
  • 25 milliliter citroensap
  • 75 milliliter olijfolie
  • 2 tortilla wraps
  • 1 theelepel paprikapoeder

1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking

2. Snijd de puntpaprika's, de abrikozen en de olijven in kleine blokjes.

3. Snijd de kruiden fijn

4. Meng alle ingrediënten door de couscous en laat even staan, zodat alle smaken worden opgenomen.

5. Rooster de tortilla wraps een beetje krokant en breek ze in stukjes. Serveer de salade op een bord met 1/4 van de hummus en de tortilla's. Garneer met wat paprikapoeder.