Skip to main content

Veggie Bakes Italiaanse tapas

  • 2

  • 15 - 20 Min

  • 463 Kcal

Bevat: Ei, Gluten, Lactose

Ingrediënten

  • 1 verpakking Veggie Bakes - Cherrytomaat, Courgette & Mozzarella
  • 100 gram rucola
  • 1 tomaat
  • 2 plakken mozzarella
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • peper

1.    Snijd de tomaat en mozzarella in plakjes.
2.    Snijd de Veggie Bakes door de helft. Doe olijfolie in een pan op middelhoog vuur, en bak de gehalveerde Veggie Bakes voor ca. 5-8 min.
3.    Bedek 2 Veggie helften met een plukje rucola, tomaat en mozzarella.
4.    Smeer de pesto erop en leg de andere Veggie helft bovenop. Maak af met geroosterde pijnboompitten.