Skip to main content

Veggie Sensation geroosterde caponata met rucola

  • 2

  • 25 - 30 Min

  • 480 Kcal

Bevat: Ei, Gluten, Lactose

Ingrediënten

  • 1 verpakking Garden Gourmet Veggie Sensations Sizzling Sicilian
  • 200 gram aubergine
  • 300 gram groene, gele en rode paprika
  • 100 gram courgette
  • 100 gram cherrytomaten
  • verse Italiaanse kruiden (salie, rozemarijn, tijm)
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel geroosterde pijnboompitten

1.    Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2.    Snijd alle groente behalve de tomaten in stukjes van 2-3 cm. Plet de tenen knoflook of snijd ze en grove stukken.
2.    Strip de kruiden takjes en snijd de kruiden fijn. Verdeel de groenten op bakpapier op een bakplaat en besprenkel met kruiden, olijfolie en peper.
3.    Leg de veggie sensations naast de groenten op de bakplaat en bak alles voor ongeveer 12- 15 minuten in de oven. Voeg de tomaten de laatste 5 minuten toe.
4.    Verdeel de rucola over 2 borden of kommen. Leg de geroosterde groenten op de rucola en plaats daarop de veggie sensations. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitten over het gerecht.

Chef’s tip: heerlijk met een dressing van 2 el extra virgine olijfolie, 1 el balsamico azijn, een tl kappertjes en peper.