Skip to main content

Zomerse pasta salade met chorizo en geroosterde aubergine

  • 4

  • 20 - 25 Min

  • 1748 Kcal

Bevat: Gluten, Soja, Tarwe, Lactose

Ingrediënten

  • 4 stuks Garden Gourmet Sensational Chorizo
  • 2 aubergine
  • 250 gram cherrytomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram Penne pasta
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 4 eetlepels Verse ricotta
  • Verse basilicum
  • zout en peper

Benodigdheden

  • Baking Sheet Pan
  • Paring Knife
  • Stirring spoon
  • Cutting board
  • Grill pan

1. Kook de pasta zoals op de verpakking aangegeven.
2. Verwarm de oven (of BBQ) voor op 220 ºC. Snij de aubergine in kwarten en daarna in stukken van ongeveer 3 cm. Snij de tomaten door midden.
3. Hak de knoflook fijn en meng met de groentes. Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.
4. Doe de groentes in een bakschaal (of verpak in aluminium voor op de BBQ). Bak in de oven of BBQ voor ongeveer 15 minuten.
5. Grill de worsten in een grill pan, koekenpan of BBQ for 8 minuten. Snijd in stukjes
6. Doe de groentes bij de pasta en voeg wat peper, zout en olijfolie op smaak toe. Voeg de stukjes worst toe aan garneer met ricotta en een paar blaadjes basilicum.