Mosterd bagel

Bagel met gegrilde stukjes en mosterdsaus

Serving 4 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
4 bagels
20 g sjalotten
20 g waterkers
40 g geraspte wortelen
40 g walnoten
20 g augurken
125 plantaardige yoghurt
20 g volkoren mosterd
1 el verse peterselie
Wat knoflookpoeder
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Bagel met gegrilde stukjes en mosterdsaus

Zin in een broodje maar de traditionele combinaties beu? Spice it up en geniet van deze bagel! Makkelijk, vegetarisch en absoluut heerlijk.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bereid de gegrilde stukken volgens de verpakking

Bereid de gegrilde stukken van Garden Gourmet volgens de instructies op de verpakking.

2. Maak de saus

Om de saus te maken: hak de peterselie en augurken heel fijn. Meng met knoflookpoeder naar smaak, mosterd en plantaardige yoghurt. Proef en corrigeer naar smaak.

3. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus en walnoten

Hak de walnoten fijn en snijd de sjalot in plakjes. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus over de twee helften. Verdeel de walnoten over de bodem van de bagel.

4. Beleg de broodjes

Werk af met de wortel, waterkers, de gegrilde stukjes en de sjalot. Bedek met de andere helft van de bagel. TIP: Je kunt de waterkers vervangen door rucola.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
60.2 Grams
Energie
456.3 kilocalorieën
vetten
12.9 Grams
Eiwit
25.2 Grams