Bereid de gegrilde stukken van Garden Gourmet volgens de instructies op de verpakking.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
4 bagels
20 g sjalotten
20 g waterkers
40 g geraspte wortelen
40 g walnoten
20 g augurken
125 plantaardige yoghurt
20 g volkoren mosterd
1 el verse peterselie
Wat knoflookpoeder
Bagel met gegrilde stukjes en mosterdsaus
Zin in een broodje maar de traditionele combinaties beu? Spice it up en geniet van deze bagel! Makkelijk, vegetarisch en absoluut heerlijk.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de gegrilde stukken volgens de verpakking
2. Maak de saus
Om de saus te maken: hak de peterselie en augurken heel fijn. Meng met knoflookpoeder naar smaak, mosterd en plantaardige yoghurt. Proef en corrigeer naar smaak.
3. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus en walnoten
Hak de walnoten fijn en snijd de sjalot in plakjes. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus over de twee helften. Verdeel de walnoten over de bodem van de bagel.
4. Beleg de broodjes
Werk af met de wortel, waterkers, de gegrilde stukjes en de sjalot. Bedek met de andere helft van de bagel. TIP: Je kunt de waterkers vervangen door rucola.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
60.2 Grams
Energie
456.3 kilocalorieën
vetten
12.9 Grams
Eiwit
25.2 Grams