EEN PLANTAARDIGE LEVENSSTIJL, GOED VOOR JOU EN DE PLANEET

NATUURLIEFHEBBERS

Garden Gourmet, waar goed en lekker eten groeit.

Onze liefde voor plantaardig eten ontstond in 1986 in de tuin vanuit pure passie voor planten. Sindsdien gebruiken we onze liefde voor natuur en lekker eten om planten om te toveren tot vega(n) sensaties. We hebben een assortiment met heerlijke plantaardige producten en recepten.

Bij Garden Gourmet geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Wij willen iedereen inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Het eten van meer plantaardige eiwitten en minder dierlijke eiwitten is namelijk goed voor jou en voor het milieu!

Wij willen iedereen inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees.

GARDEN, GOURMET

Of je nu kiest voor een plantaardige levensstijl omdat het gezond is, omdat het je persoonlijke voorkeur heeft of omdat je wilt doen wat goed is voor het milieu, wij staan achter je.

Laat ons je helpen om je lichaam en geest te voeden met de geschenken die de tuin ons te bieden heeft en laat onze chefs je helpen om er overheerlijke, gastronomische gerechten van te maken.

NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Je bent wat je eet, en daarom brengen wij geen producten op de markt zonder eerst de voedingswaarde te perfectioneren. Wij geloven in transparantie en voorzien onze verpakkingen van labels met alle ingrediënten en voedingswaardes, zodat je zelf aan de hand van deze informatie de beste keuze voor jezelf kan maken.

Doordat we veel groenten en andere plantaardige producten als ingrediënten voor onze producten gebruiken, zijn veel van onze producten een goede bron van vezels.

We helpen je graag een gebalanceerde levensstijl aan te houden

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Onze keuzes laten een voetafdruk achter. Daarom streven we ernaar om de juiste keuzes te maken met onze producten en verpakking.
Ons soja-eiwit komt momenteel voor 50% uit de Verenigde Staten en 50% uit Europa. Ons doel is om in de toekomst uitsluitend Europese soja te gebruiken. In dit proces zorgen we ervoor dat onze handelingen nooit bijdragen aan de ontbossing van beboste gebieden.We geloven ook in een tweede leven voor verpakkingen. Daarom zijn onze verpakkingen zo ontworpen dat ze volledig te recyclen zijn. Zorg ervoor dat je de beschermfolie en het plastic bakje bij het plastic afval weggooit en het kartonnen omhulsel bij het papier. Zo dragen we gezamenlijk allemaal ons steentje bij.

 

Van nature duurzaam

 

Overstappen van een hamburger van rundvlees op een Garden Gourmet Sensational Burger geeft je een goed gevoel omdat je weet dat deze hamburger 80% minder land gebruikt en 75% minder CO2 uitstoot dan de traditionele tegenhanger. Hap na hap kunnen we samen echt het verschil maken. Voor elke 200 Garden Gourmet Sensational Burgers die worden gegeten in plaats van hamburgers van rundvlees, kunnen we een half tennisveld aan grond uitsparen en produceren we aanzienlijk minder broeikasgassen. Tegelijkertijd kunnen we blijven genieten van heerlijk eten en een gezonde levensstijl.

WIL JE MEER WETEN?