61846e44937901276ed67cdc5b3461b2_200629_Garden_Gourmet_recepten_vegan_tuna_bagel_TC.jpg

Bagel met vegan tonijn

4 porties
15 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 potten Garden Gourmet Vuna
1 kleine verse rode appel
1 net rijpe avocado
1 krop groene krulsla
1 pakje alfalfa (40g)
1 el kleine kappertjes
½ kleine rode ui
4 vers gebakken vegan bagels
2 el extra vergine olijfolie
citroensap
zwarte peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Was en snijd de appel met schil in blokjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het avocado vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes. Snij de ui. Meng de appel, avocado en ui en besprenkel met citroensap.

2. 2.

Schep de kappertjes en VUNA door de salade van appel, avocado en ui.

3. 3.

Breng op smaak met (extra) citroensap, olijfolie en peper.

4. 4.

Snij de bagels doormidden en garneer met sla. Verdeel de salade over de bagels. Voilà!

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
59.2 Grams
Energie
598.5 kilocalorieën
vetten
27.9 Grams
Eiwit
29.9 Grams