Bagel met vegan tonijn

4 servings Serving
15 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 potten Garden Gourmet Vuna
1 kleine verse rode appel
1 net rijpe avocado
1 krop groene krulsla
1 pakje alfalfa (40g)
1 el kleine kappertjes
½ kleine rode ui
4 vers gebakken vegan bagels
2 el extra vergine olijfolie
citroensap
zwarte peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Was en snijd de appel met schil in blokjes.
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het avocado vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.
Snij de ui.
Meng de appel, avocado en ui en besprenkel met citroensap.

Schep de kappertjes en VUNA door de salade van appel, avocado en ui.

Breng op smaak met (extra) citroensap, olijfolie en peper.

Snij de bagels doormidden en garneer met sla. Verdeel de salade over de bagels. Voilà!

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
598.53 kilocalorieën
koolhydraten
59.2 Grams
Eiwit
29.87 Grams
vetten
27.95 Grams