Kook de rijst, giet af en laat iets afkoelen. Maak de slablaadjes los en plaats ze in koud water. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil, snijd in dunne plakjes en besprenkel met limoensap.
INGREDIËNTEN
Burrito Kom met Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl
Probeer deze veganistische burrito-kom geïnspireerd op de Mexicaanse keuken met Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl. Heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snijd de tomaten in partjes en giet de bonen en mais af. Schil en snijd de ui in hele dunne ringetjes.
Snijd de paprika's in dunne reepjes en bak ze kort in de koekenpan met een beetje olie, breng op smaak met peper en zout
Bak de gemarineerde stukjes in wat olie volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de slablaadjes over de kommen en verdeel de rijst erover. Verdeel vervolgens de groenten rondom en schep de gebakken "stukjes" erop en bestrooi de groenten met wat gerookt paprikapoeder en garneer met verse koriander, jalapenopeper en limoen.
