Meng de fijngesneden peper, knoflook en gember met 1 el olie. Schep de gegrilde stukjes erdoor en laat 10 min marineren.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet lightly roasted pieces
150 g notenrijst
400 g Gemengde roerbak groenten
1/2 rode peper
1 1/2 cm verse gember
1 el roerbak olie of sesam olie
1 teen knoflook
1 el zoete chilisaus
2 el sojasaus
Chinese roerbak met lightly roasted pieces
Flinke trek maar weinig inspiratie? Probeer eens deze chinese roerbak met vegetarische gegrilde stukjes en heerlike notenrijst. Boordenvol smaak en vullend!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de gegrilde stukjes
2. Kook de notenrijst
Kook de notenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm met de deksel op de pan.
3. Roerbak de groenten
Roerbak de groenten in roerbakolie in een wok of grote koekenpan in ca. 4 min. knapperig gaar. Breng de groente tijdens het wokken op smaak met de soyasaus en zoete chilisaus.
4. Voeg alles bij elkaar
Bak de gegrilde stukjes met de marinade enkele minuten al omscheppend in een koekenpan.
5. Serveer het gerecht
Serveer de rijst met de groente en gegrilde stukjes.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
58 Grams
Energie
538 kilocalorieën
vetten
23 Grams
Eiwit
19.6 Grams