Chinese roerbak met vegetarische gegrilde stukjes

Chinese roerbak met vegetarische gegrilde stukjes en notenrijst

2 porties
30 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
150 g notenrijst
400 g Gemengde roerbak groenten
1/2 rode peper
1 1/2 cm verse gember
1 el roerbak olie of sesam olie
1 teen knoflook
1 el zoete chilisaus
2 el sojasaus
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Meng de fijngesneden peper, knoflook en gember met 1 el olie. Schep de gegrilde stukjes erdoor en laat 10 min marineren.

2. 2.

Kook de notenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm met de deksel op de pan.

3. 3.

Roerbak de groenten in roerbakolie in een wok of grote koekenpan in ca. 4 min. knapperig gaar. Breng de groente tijdens het wokken op smaak met de soyasaus en zoete chilisaus.

4. 4.

Bak de gegrilde stukjes met de marinade enkele minuten al omscheppend in een koekenpan.

5. 5.

Serveer de rijst met de groente en gegrilde stukjes.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
58 Grams
Energie
540.4 kilocalorieën
vetten
23 Grams
Eiwit
20.4 Grams