Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dough Leaves of Foie Gras with Pear

Deegblaadjes met Voie Gras en peer

Serving 5 porties
Tijdsduur 35 MIN
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

Gram GARDEN GOURMET Vleesvervanger Vegan Foie Gras 180g Pot [PDH 432875 GARDEN GOURMET Vleesvervanger Vegan Foie Gras 180g Pot]
1 rijpe peer
1 theelepel maanzaad
2 el plantaardige melk
1 el balsamicocrème
1 vel bladerdeeg (diepvries)
1 eetlepel bloem
1 snee zoet rozijnen-/bessenbrood
Een klein bosje bieslook
1 theelepel roze peperkorrels
Een takje tijm
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Deegblaadjes met Voie Gras en peer

Vier Kerstmis in stijl met dit Garden Gourmet Voie Gras-recept, geserveerd met heerlijke peer. Een feestelijke fusie van smaken die uw smaakpapillen zal verrassen!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Verwarm de oven voor

Verwarm de oven voor op 190 ℃. Bestuif het oppervlak met bloem en rol het bladerdeeg met een deegroller zo dun mogelijk uit.

2. Bak de deegrondjes

Laat ongeveer 5 min rusten zodat het deeg zo min mogelijk krimpt tijdens het bakken. Snij 8 rondjes uit het deeg en verdeel deze over een bakplaat. Bestrijk de deegplakken met de plantaardige melk en bestrooi met maanzaad. Bak de deegrondjes in ongeveer 18 min. Tot ze knapperig gaar en lichtbruin zijn. Iedere ca. 3 minuten druk de deegplakken plat met een theedoek zodat ze niet gaan souffleren

3. Bak de broodblokjes

Snijd de peer en het brood in dezelfde kleine blokjes. Bak de broodblokjes lichtbruin in de koekenpan.

4. Bereid de Voie Gras voor

Verwijder de deksel van het potje Voie Gras. Dompel de pot een paar seconden in goed heet water tot aan de rand en snij met een mes langs de rand tot de bodem. Klop de pot met enige kracht ondersteboven op een snijplank, zodat er wat lucht tussen de rand kan komen en de foie gras uit de pot kan komen. Laat de Voie Gras even opstijven in de vriezer zodat je er makkelijk (met een warm mes) plakjes van kunt snijden.

5. Presentatie

Leg op elk bord een galette en verdeel de blokjes brood en peer erover. Leg er een plakje Voie Gras op en verdeel er nog wat blokjes over. Leg de tweede galette erop en garneer met de overgebleven peerblokjes, fijngehakte bieslook, tijm en roze peper. Druppel er nog wat balsamicocrème omheen en serveer.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox