Bak de ui samen met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.
INGREDIËNTEN
2 pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
1 witte ui, fijngesnipperd
1 tl Provençaalse kruiden
2 teentjes knoflook, geperst
300 g wortel, in blokjes
125 g champignons, in kwartjes
800 ml tomatenblokjes
Enkele takjes verse basilicum
(vegan) Parmezaanse kaas
1/2 pak lasagnevellen
Eenpans Sensational lasagne
Probeer eens deze Eenpans lasagne, helemaal plantaardig! Ons Sensational Gehakt is perfect voor dit recept.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bak de ui met kruiden
2. Voeg het Sensational Gehakt toe
Voeg vervolgens het Sensational Gehakt toe samen met de knoflook.
3. Voeg de wortels en champignons toe
Voeg de wortels en champignons toe en bak nog enkele minuten.
4. Voeg vervolgens de tomatenblokjes, wat water en de lasagnevellen toe
Voeg vervolgens de tomatenblokjes, wat water en de lasagnevellen toe en laat gedurende 30 minuten zachtjes koken. De eempans lasagne is klaar wanneer de lasagnevellen gaar zijn.
5. Werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas
Serveer onmiddellijk en werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
97.9 Grams
Energie
616.7 kilocalorieën
vetten
12.2 Grams
Eiwit
30.9 Grams