Klop de eieren los en breng op smaak met peper. Schenk de helft van het eimengsel in de pan en bak tot je een gare omelet hebt. Herhaal met de rest van het ei.
INGREDIËNTEN
1 pot Garden Gourmet Vegan Vuna
4 eieren
1 avocado
Handjevol bieslook
100 ml Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
Eiwrap met romige vegan tonijn
Opzoek naar een leuk lunch recept? Probeer dan eens dit leuke en vooral lekkere recept voor een eiwrap met romige vegan tonijn gemaakt door chicks love food!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Maak de omelets
2. Snijd de avocado en maak de knoflooksaus
Snijd de avocado in plakjes en snijd de bieslook fijn. Meng de bieslook vervolgens met de Griekse yoghurt, het uitgeperste teentje, knoflook en peper.
3. Maak de eiwraps op
Verdeel de avocado, Garden Gourmet Vuna en knoflooksaus over de eiwraps.
CULINAIRE TIP
extra fris
beleg met komkommer
Voeg wat extra groenten toe
Beleg de eiwraps met spinazie voor extra groenten
VEGAN TIP:
Gebruik volkoren wraps i.p.v. eieren en
plantaardige yoghurt
plantaardige yoghurt
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
19.5 Grams
Energie
590.9 kilocalorieën
vetten
41.6 Grams
Eiwit
38.7 Grams