eiwrap met vegan tonijn

Eiwrap met romige vegan tonijn

2 porties
19 MIN

INGREDIËNTEN

1 potje Garden Gourmet Vuna
4 eieren
1 avocado
Handjevol bieslook
100 ml Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Klop de eieren los en breng op smaak met peper. Schenk de helft van het eimengsel in de pan en bak tot je een gare omelet hebt. Herhaal met de rest van het ei.

2.

Snijd de avocado in plakjes en snijd de bieslook fijn. Meng de bieslook vervolgens met de Griekse yoghurt, het uitgeperste teentje, knoflook en peper.

3.

Verdeel de avocado, Garden Gourmet Vuna en knoflooksaus over de eiwraps.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
19.5 Grams
Energie
590.9 kilocalorieën
vetten
41.6 Grams
Eiwit
38.7 Grams