Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Verdeel ze "open" op een bakplaat. Schil en hak de ui en knoflook. Snijd de overgebleven paprika in stukjes.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mexicaans
1 ui
1 blik zwarte bonen (250 g)
1 blikje bruine bonen (250 g)
1 klein blikje maïskorrels (140 g)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
8 niet al te grote rode puntpaprika's + 1 extra
3 eetlepels geraspte veganistische smeltkaas
1 el Mexicaanse kruiden
verse koriander en ingelegde jalapenopeper
olijfolie om in te bakken
Gevulde Mexicaanse puntpaprika's
Probeer dit heerlijke recept, geïnspireerd door de Mexicaanse keuken met Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukken in heerlijke sappige paprika's. Canonieke eigenaar
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Oven verwarmen en paprika's snijden
2. Ui fruiten, tomatenblokjes toevoegen en paprika's roosteren
Fruit de ui, knoflook, paprika met de Mexicaanse kruiden glazig. Fruit de Mexicaanse kruiden een tijdje. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten sudderen. Rooster de paprika's ongeveer 10 minuten in de oven.
3. Bonen + maïs afgieten
Giet de bonen en mais af, voeg toe aan het mengsel en verwarm ongeveer 5 minuten.
4. Bak de gemarineerde stukjes
Bak de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking.
5. Vul de paprika's
Vul de paprika's met het bonenmengsel en verdeel de stukjes ertussen. Bestrooi met wat kaas en bak nog een paar minuten in de oven.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
45.5 Grams
Energie
371.7 kilocalorieën
vetten
9.1 Grams
Eiwit
27.8 Grams