Kofta-spiesjes

Kofta Kebabs in Marokkaanse stijl

Serving 2 porties
Tijdsduur 15 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
1 rode ui
4 eetlepels vegan yoghurt
1 eetlepel harissa
Wat verse peterselie
Wat verse koriander
2 tl paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
½ kaneel
Wat zwarte peper
Wat cayennepeper
Wat pitabroodje (optioneel)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Kofta Kebabs in Marokkaanse stijl

Ervaar deze makkelijke en veganistische kofta kebabs! Ze zijn perfect voor een BBQ-avond en ze zijn in een paar minuten klaar te maken.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Schil en snipper de ui. Hak de peterselie en koriander fijn (2 eetlepels per kruid fijngehakt).

2.

Meng de kruiden tot en met de kaneel en ui en kruiden door het gehakt. Vorm en vouw het gehakt langwerpig rond de spiesjes.

3.

Meng de harissa met de yoghurt. Gril de kebabs rondom op de BBQ in ongeveer 5 tot 8 minuten gaar en bruin. Rooster het pitabroodje ook op het barbecuerooster en serveer met kebab en harissa-yoghurt. Garneer met munt en peterselie.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
20.1 Grams
Energie
398.3 kilocalorieën
vetten
17.8 Grams
Eiwit
36.9 Grams