Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Kofta-spiesjes

Kofta Kebabs in Marokkaanse stijl

Serving 2 porties
Tijdsduur 15 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
1 rode ui
4 eetlepels vegan yoghurt
1 eetlepel harissa
Wat verse peterselie
Wat verse koriander
2 tl paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
½ kaneel
Wat zwarte peper
Wat cayennepeper
Wat pitabroodje (optioneel)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Kofta Kebabs in Marokkaanse stijl

Ervaar deze makkelijke en veganistische kofta kebabs! Ze zijn perfect voor een BBQ-avond en ze zijn in een paar minuten klaar te maken.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snipper de ui en hak de kruiden fijn

Schil en snipper de ui. Hak de peterselie en koriander fijn (2 eetlepels per kruid fijngehakt).

2. Meng de kruiden door het gehakt

Meng de kruiden tot en met de kaneel en ui en kruiden door het gehakt. Vorm en vouw het gehakt langwerpig rond de spiesjes.

3. Meng de harissa met de yoghurt en gril de kebabs

Meng de harissa met de yoghurt. Gril de kebabs rondom op de BBQ in ongeveer 5 tot 8 minuten gaar en bruin. Rooster het pitabroodje ook op het barbecuerooster en serveer met kebab en harissa-yoghurt. Garneer met munt en peterselie.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
20.1 Grams
Energie
398.3 kilocalorieën
vetten
17.8 Grams
Eiwit
36.9 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox