Lentesalade Met Asperge en Garden Gourmet Gegrilde Stukjes

2 servings Serving
8 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 Pakken Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
1 Kop Sla
1 Bosje Radijs
100 Gram Peultjes
2 Bosuien
300 Gram Asperges
100 Milliliter Yoghurt
2 Eetlepels Geraspte Parmezaanse Kaas
4 Eetlepels Olijfolie
1 Theelepel Grove Mosterd
1 Theelepel Gdroogde Dragon
½ Limoen, Geperst
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Verwijder de slablaadjes, scheur ze in grove stukken en verdeel ze over 4 borden. Maak de radijsjes schoon en halveer ze in de lengte. Breng een pan met water aan de kook en kook de peultjes gedurende 1 minuut, giet af en spoel af. Snijd de bosuitjes in ringetjes en schep alle groenten over de sla.

Verhit een grillpan. Kook de asperges met 2 eetlepels olie en de gegrilde stukjes met de rest van de olie. Rooster de asperges ongeveer 5 minuten, voeg na de helft van de tijd de gegrilde stukjes in de pan toe en rooster ze.

Meng ondertussen de yoghurt, Parmezaanse kaas, mosterd, dragon en limoensap tot een dressing. Schep de gegrilde stukjes en asperges over de salade en voeg de dressing toe.