Mini Quiches met Gemarineerde Stukjes

6 servings Serving
47 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

Pakket sensational filet pieces mediterranean seasoning
4 plakjes hartig taartdeeg of bladerdeeg
100 g broccoli (ongeveer)
4 artisjokharten (blik)
6 zongedroogde tomaten
100 ml plantaardige melk
100 ml plantaardige kookroom
50 g geraspte vegan kaas
1 eetlepel maizena (of 1 ei)
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Laat het deeg ontdooien en vet de muffinvorm licht in. Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes en blancheer ze kort in kokend water en spoel af onder koud water.

Snijd de plakjes deeg uit met een ronde uitsteker (geschikt voor de muffinvorm) en bekleed hiermee de vormpjes. Rol het overgebleven deeg uit om te gebruiken.

Snijd de gemarineerde stukjes wat kleiner en bak ze kort in een beetje olie tot ze licht worden. Vul de vormpjes met tomatenblokjes, artisjok, broccoli, gemarineerde stukjes en geraspte kaas.

Meng de melk met de room en het ei of maizena. Breng op smaak met peper en zout.

Giet het mengsel op de vulling en bak de quiches in ca. 25 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Laat ze afkoelen in de vormpjes en haal ze er dan uit.

Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
185.48 Kcal
Carbohydrates
24.27 g
Protein
12.21 g
Fats
4.83 g