Mini Wraps met Gegrilde Stukjes

4 servings Serving
30 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 Pakket Vegetarische gegrilde stukjes
4 kleine tortillawraps
1 rode paprika
1 gele paprika
1 kleine courgette
1 rode ui
200 ml yoghurt
1 citroen
2 el mayonaise
wat cayennepeper
een beetje zout
wat dille
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de grillpan voor op laag vuur. Snijd de paprika en courgette in reepjes en de ui in dunne halve ringen.

Bak de groenten krokant in de grillpan. Bak de gegrilde stukjes een paar minuten in een beetje olie in een koekenpan. Vul de wraps met de groenten en gegrilde stukjes en vouw ze als een hoorntje en zet vast met een spies. Leg ze op een bakplaat en bak ze vlak voor het serveren enkele minuten in de oven tot ze licht kleuren en in vorm blijven.

Meng de yoghurt met mayonaise en breng op smaak met citroensap en schil en peper en zout. Meng de fijngehakte dille erdoor. Serveer de saus bij de wraps

Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
270.92 Kcal
Carbohydrates
33.53 g
Protein
15.73 g
Fats
8.28 g