Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de grillpan voor op laag vuur. Snijd de paprika en courgette in reepjes en de ui in dunne halve ringen.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
4 kleine tortillawraps
1 rode paprika
1 gele paprika
1 kleine courgette
1 rode ui
200 ml yoghurt
1 citroen
2 el mayonaise
wat cayennepeper
een beetje zout
wat dille
Mini Wraps met Gegrilde Stukjes
Heb je vrienden voor een brunch? Wat dacht je van een paar vegetarische mini wraps om iedereen blij te maken? Makkelijk en lekker, geniet ervan!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Verwarm de oven en snijd de groente
2. Bak de groenten en gegrilde stukjes en vul de wraps
Bak de groenten krokant in de grillpan. Bak de gegrilde stukjes een paar minuten in een beetje olie in een koekenpan. Vul de wraps met de groenten en gegrilde stukjes en vouw ze als een hoorntje en zet vast met een spies. Leg ze op een bakplaat en bak ze vlak voor het serveren enkele minuten in de oven tot ze licht kleuren en in vorm blijven.
3. Meng de yoghurt en serveer
Meng de yoghurt met mayonaise en breng op smaak met citroensap en schil en peper en zout. Meng de fijngehakte dille erdoor. Serveer de saus bij de wraps
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
33.5 Grams
Energie
270.9 kilocalorieën
vetten
8.3 Grams
Eiwit
15.7 Grams