Geen restje bloemkoolrijst

Bloemkoolrijst met gegrilde stukjes

1 portie
37 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
1 kleine bloemkool (vol)
1 ui
1 teentje knoflook
Verse gember
1 prei
1 rode paprika
1 chilipeper
1 el hoisinsaus
1 el sojasaus
1 handvol cashewnoten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak je bloemkoolrijst.

Maak eerst je bloemkoolrijst. Scheid de bladeren van je bloemkool van de rest, maar gooi ze niet weg! Rasp de bloemkool met een rasp

2. Snijd al je groenten.

Snipper de ui, de rode paprika, de prei en de chilipeper. Hak ook de knoflook en de gember fijn.

3. Roer de tijd door!

Voeg in een pan met wat olijfolie je sojasaus, chilipeper, knoflook en gember toe. Voeg daarna de bloemkoolblaadjes, alle groenten en natuurlijk de gegrilde stukjes toe. Je kunt ook de hoisinsaus toevoegen.

4. Tijd om het te serveren.

Eindelijk kun je het serveren! Voeg je groentemix toe aan je bloemkoolrijst en bedek deze met wat cashewnoten. Genieten!

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
56.7 Grams
Energie
488.3 kilocalorieën
vetten
15.8 Grams
Eiwit
33.3 Grams