Geen restje bloemkoolrijst

No Waste Bloemkoolrijst met Gegrilde Stukjes

1 portie
37 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische gegrilde stukjes
1 kleine bloemkool (vol)
1 ui
1 teen knoflook
Verse gember
1 prei
1 rode paprika
1 chilipeper
1 el hoisinsaus
1 el sojasaus
1 handvol cashewnoten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak je bloemkoolrijst.

Maak eerst je bloemkoolrijst. Scheid de bladeren van je bloemkool van de rest, maar gooi ze niet weg! Rasp de bloemkool met een rasp

2. Snijd al je groenten.

Snipper de ui, de rode paprika, de prei en de Spaanse peper. Hak ook de knoflook en de gember fijn.

3. Roer probeer tijd!

Voeg in een pan met wat olijfolie je sojasaus, chilipeper, knoflook en gember toe. Voeg daarna de bloemkoolbladeren, alle groenten en natuurlijk de gegrilde Garden Gourmet stukjes toe. Je kunt ook de hoisinsaus toevoegen.

4. Tijd om het te serveren.

Je kunt het eindelijk serveren! Voeg je groentemix toe aan je bloemkoolrijst en garneer met wat cashewnoten. Genieten van!

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
755.6 kilocalorieën
Eiwit
57.8 Grams
koolhydraten
65.9 Grams
vetten
29.9 Grams