Quiche met gegrilde stukjes

Quiche met spinazie en gegrilde stukjes

2 porties
59 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
5 vellen Filodeeg
250 g Spinazie
1 Ui
1 teentje Knoflook
50 g zon gedroogde tomaten
150 g Roomkaas
3 Eieren
10 g Zonnebloempitten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Ontdooi de vellen filodeeg en verwarm de oven voor op 180 graden.

2.

Vet een springvorm (24 cm) in met wat olie en bedek de bodem met het filodeeg. Bak het filodeeg zonder vulling 5 minuten in de oven.

3.

Bak de spinazie met een scheutje olie en laat het slinken. Giet het vocht af. Doe de spinazie in een kom.

4.

Verhit opnieuw wat olie in een pan. Fruit de gesnipperde ui en knoflook zo’n 2 minuten. Voeg dan de Garden Gourmet gegrilde stukjes toe en bak deze nog 3 minuten mee.

5.

Doe de ui, knoflook, Garden Gourmet gegrilde stukjes, zongedroogde tomaten, roomkaas en de eieren bij de spinazie en meng tot een geheel.

6.

Giet het mengsel in de quichebodem en bak de quiche zo’n 35-40 minuten in het midden van de oven.

7.

Rooster ondertussen de zonnebloempitjes in een droge
koekenpan en serveer deze over de quiche.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
41.2 Grams
Energie
673.4 kilocalorieën
vetten
43.1 Grams
Eiwit
32.6 Grams