Regenboogpizza

Regenboogpizza met gemarineerde stukjes

2 porties
35 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pakje Garden Gourmet sensational kipstukjes Mexicaans
1 pizzadeegpakket (we gebruikten bloemkoolbasis, maar wissel het gerust af!)
30 g tomatensaus
60 g broccoli
1 rode en 1 oranje paprika
1 rode ui
40 g maïs
wat oregano
40 g vegan kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Verwarm je oven voor op 220 graden Celsius. Snijd al je groenten: broccoli, rode ui en paprika.

2.

Bouw je pizza. Open je blikje tomatensaus, verdeel wat over de bodem van je pizzadeeg en voeg wat gedroogde oregano en wat vegan kaas toe.

3.

Voeg aan je basis alle gehakte groenten plus wat maïs en de Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces toe. Voeg de ingrediënten in lagen van kleuren toe zodat het een regenboog vormt zoals in de afbeelding, van de paarse kleur van de gelezen ui tot het rood van de paprika.

4.

Als je tevreden bent met het uiterlijk van je regenboogpizza, zet je ze 10 minuten in de oven en geniet ervan

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
626.8 kilocalorieën
Eiwit
31.9 Grams
koolhydraten
93.8 Grams
vetten
17.8 Grams