Verwarm je oven voor op 220 graden Celsius. Snijd al je groenten: broccoli, rode ui en paprika.
INGREDIËNTEN
1 Pakje Garden Gourmet sensational kipstukjes Mexicaans
1 pizzadeegpakket (we gebruikten bloemkoolbasis, maar wissel het gerust af!)
30 g tomatensaus
60 g broccoli
1 rode en 1 oranje paprika
1 rode ui
40 g maïs
wat oregano
40 g vegan kaas
Regenboogpizza met gemarineerde stukjes
Vier trots met dit smakelijke veganistische regenboogrecept! Een eenvoudig, kleurrijk en leuk recept waar iedereen dol op zal zijn, gemaakt met onze gemarineerde filetstukjes.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. De pizza opbouwen
Bouw je pizza. Open je blikje tomatensaus, verdeel wat over de bodem van je pizzadeeg en voeg wat gedroogde oregano en wat vegan kaas toe.
3. De pizza beleggen
Voeg aan je basis alle gehakte groenten plus wat maïs en de Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces toe. Voeg de ingrediënten in lagen van kleuren toe zodat het een regenboog vormt zoals in de afbeelding, van de paarse kleur van de gelezen ui tot het rood van de paprika.
4. Bak de pizza
Als je tevreden bent met het uiterlijk van je regenboogpizza, zet je ze 10 minuten in de oven en geniet ervan
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
93.8 Grams
Energie
626.8 kilocalorieën
vetten
17.8 Grams
Eiwit
31.9 Grams