Regenboogpizza

Regenboogpizza met gemarineerde stukjes

Serving 2 porties
Tijdsduur 35 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pakje Garden Gourmet sensational kipstukjes Mexicaans
1 pizzadeegpakket (we gebruikten bloemkoolbasis, maar wissel het gerust af!)
30 g tomatensaus
60 g broccoli
1 rode en 1 oranje paprika
1 rode ui
40 g maïs
wat oregano
40 g vegan kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Regenboogpizza met gemarineerde stukjes

Vier trots met dit smakelijke veganistische regenboogrecept! Een eenvoudig, kleurrijk en leuk recept waar iedereen dol op zal zijn, gemaakt met onze gemarineerde filetstukjes.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Voorbereiding

Verwarm je oven voor op 220 graden Celsius. Snijd al je groenten: broccoli, rode ui en paprika.

2. De pizza opbouwen

Bouw je pizza. Open je blikje tomatensaus, verdeel wat over de bodem van je pizzadeeg en voeg wat gedroogde oregano en wat vegan kaas toe.

3. De pizza beleggen

Voeg aan je basis alle gehakte groenten plus wat maïs en de Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces toe. Voeg de ingrediënten in lagen van kleuren toe zodat het een regenboog vormt zoals in de afbeelding, van de paarse kleur van de gelezen ui tot het rood van de paprika.

4. Bak de pizza

Als je tevreden bent met het uiterlijk van je regenboogpizza, zet je ze 10 minuten in de oven en geniet ervan

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
93.8 Grams
Energie
626.8 kilocalorieën
vetten
17.8 Grams
Eiwit
31.9 Grams