Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukken

Snelle Risoni Pasta met Italiaanse Gemarineerde Stukjes

2 porties
15 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mediterraans
250 g kerstomaatjes
12 zwarte kalamata-olijven
1 zakje rucola ca. 80 g
200 g Risoni-pasta
geraspte vegan kaas
klein scheutje balsamicoazijn
olijfolie om in te bakken
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1

Kook de Risoni volgens de instructies op de verpakking. Halveer de tomaten en laat de olijven uitlekken.

2. 2

Bak terwijl de risoni kookt de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking en voeg daarna de tomaten toe. Bak deze 1-2 min mee. Voeg als laatste de rucola toe, besprenkel licht met balsamico-azijn en meng tot het begint te slinken.

3. 3

Schep de pasta op de borden of een kom en schep het mengsel erover. Garneer met de olijven. Serveer met geraspte (vegan) kaas of Parmezaanse kaas.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
392.4 kilocalorieën
Eiwit
23.3 Grams
koolhydraten
41.3 Grams
vetten
14.5 Grams