Grilované kousky

Rode curry soep met vegetarische gegrilde stukjes

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
3 rode paprika's
400 ml kokosmelk
3 theelepels rode currypasta
Een paar takjes koriander
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Rode curry soep met vegetarische gegrilde stukjes

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snij de paprika in reepjes en bak samen met de gegrilde stukjes

Snijd de paprika in reepjes en bak deze samen met de gegrilde stukjes 5 minuten op laag vuur in wat olie.

2. Voeg de kokosmelk en rode curry pasta toe en laat het koken

Voeg aan de gegrilde stukjes, kokosmelk en rode curry pasta toe en laat ongeveer 10 minuten koken.

3. Verdeel over de borden en serveer

Verdeel over de borden en garneer met koriander.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
32.7 Grams
Energie
409.2 kilocalorieën
vetten
14.8 Grams
Eiwit
34.4 Grams