Snijd de paprika in reepjes en bak deze samen met de gegrilde stukjes 5 minuten op laag vuur in wat olie.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
3 rode paprika's
400 ml kokosmelk
3 theelepels rode currypasta
Een paar takjes koriander
Rode curry soep met vegetarische gegrilde stukjes
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snij de paprika in reepjes en bak samen met de gegrilde stukjes
2. Voeg de kokosmelk en rode curry pasta toe en laat het koken
Voeg aan de gegrilde stukjes, kokosmelk en rode curry pasta toe en laat ongeveer 10 minuten koken.
3. Verdeel over de borden en serveer
Verdeel over de borden en garneer met koriander.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
32.7 Grams
Energie
409.2 kilocalorieën
vetten
14.8 Grams
Eiwit
34.4 Grams