Picknick pot voor salade

Saladepot met Falafel

2 porties
20 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Falafel
200 g quinoa
60 g babyspinazie
80 g kerstomaatjes
80 g geraspte wortelen
60 g gekookte edamames
10 g pompoenpitten
30 g frambozen
5 el extra vierge olijfolie
3 el appelciderazijn
Zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Maak de Garden Gourmet falafels klaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking (of koop ze bereid).

2.

Snijd de kerstomaatjes doormidden.

3.

Smash de frambozen met een vork en voeg de olijfolie en azijn toe. Kruid en meng.

4.

Giet de vinaigrette in de bodem van de pot. Dan de quinoa, edamame, wortel, falafels en cherrytomaatjes. Maak de spinazieblaadjes en pompoenpitten af.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
477 kilocalorieën
Eiwit
18 Grams
koolhydraten
51.5 Grams
vetten
21.2 Grams