Verwarm de oven voor op 180 graden.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet vegan Sensational Burger
120 g volkorenfusilli
3 tomaten
1 rode ui
1 paprika
70 g tomatensaus
100 g geraspte (vegan) cheddar
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1.
2.
Breng een pan water aan de kook en kook de fusilli tot
hij bijna gaar is. Snijd de tomaten, rode ui en paprika in
blokjes en meng met de tomatensaus, de fusilli en de
helft van de cheddar.
3.
Doe de pasta in een ovenschaal, leg hier de 2 Garden
Gourmet vegan Sensational Burgers en de rest van de
cheddar bovenop en bak 15-20 minuten in de oven.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
628.1 kilocalorieën
Eiwit
30.1 Grams
koolhydraten
68.7 Grams
vetten
25.5 Grams