CRISPY MINI FILET SALADE

Sensational Crispy Mini Filet Salade

Serving 2 porties
Tijdsduur 25 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet
1 avocado
8 stuks cherrytomaten
35 Gram Romaine Sla
14 Gram Amandelen
1 eetlepel sesamzaad
38 gram tahinisaus
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel azijn
2 theelepels agavesiroop
1 teentje knoflook
2 eetlepels citroensap
1/4 theelepel zout
1/4 eetlepel zwarte peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Sensational Crispy Mini Filet Salade

Als je op zoek bent naar een lekkere en verfrissende salade, maar met een crunch, dan is ons saladerecept gemaakt met Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet perfect voor jou en volledig plantaardig!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. BEREID DE GROENTEN

Was en snij de sla in stukjes. Leg het als basis op een bord.

2. BAK DE CRISPY MINI FILET

Bereid de Garden Gourmet Crispy Mini Filet in een pan met 2 el olijfolie goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in hapklare porties.

3. BEREID DE VEGGIETOPPINGS

Schil en snijd de avocado. Besprenkel het met een beetje citroensap, zodat het niet donker wordt. Was de cherrytomaatjes en halveer ze. Pel de ui en snijd hem in stukjes.

Tip: laat de ui 15 minuten marineren in azijn om de smaak van de ui wat zachter te maken.

4. MAAK DE SALADE DRESSING, SERVEER EN GENIET!

Voor de rijke saladedressing heb je nodig: 2 el vegan tahini, 2 el olijfolie, 1 tl rijstazijn, 1 el agavesiroop, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 el citroensap en ¼ tl zout en peper.

Meng de ingrediënten in een kom en klop met een vork tot een saus. Serveer de salade met de saus als dressing.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
33.7 Grams
Energie
676.6 kilocalorieën
vetten
51 Grams
Eiwit
23.9 Grams