Sensational Mexicaanse Chili Sin Carne

4 servings Serving
25 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

400 Gram Sensational Gehakt
1 Avocado
1 Ui
1 Teentje Knoflook
1 Rode Paprika
4 Eetlepels Mexicaanse Specerijen
1 Blik Bruine Bonen (400 g, uitgelekt)
2 Blikken Tomatenblokjes (400 g)
1 Bosje Verse Koriander
1 Klein Blikje Maïskorrels
1 Limoen
1 Rode Paprika
1 Zakje Tortillachips
125 Milliliter Crème Fraiche (of Plantaardige Yoghurt)
Olijfolie
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Schil en hak de ui en knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Fruit de ui, paprika en knoflook in hete olie.

Voeg de 'Sensational Mince' en Mexicaanse kruiden toe en bak roerend. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.

Voeg de bruine bonen toe en verwarm gedurende 5 minuten.

Serveer de chili met aparte bakjes gevuld met crème fraîche, maïskorrels, tortillachips, rode peper, avocado en verse koriander zodat iedereen zijn eigen chili kan samenstellen.