Sensationele egel met aardappelpuree

1 serving Serving
30 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1/2 pak Garden Gourmet Sensational Braadworst
250 g licht kruimige aardappelen
50 ml plantaardige melk
3 zwarte olijven
Wat plakjes komkommer
15 ml olijfolie
Wat rauwkost erbij: wortelen, rode paprika, komkommer, etc.
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Snij de aardappelen in stukjes en kook ze ongeveer 20
minuten met een beetje zout.
Verwarm ondertussen de melk.

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg wat warme melk en wat olijfolie toe. Roer tot een gladde puree.

Bak ondertussen de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en gaar. Verdeel wat puree in het midden van het bord.

Snij de worst in plakjes en verdeel ze in de puree als 'spikes' en pootjes van de egel. Snijd oogjes en een snuit van de olijven en garneer het bord met plakjes komkommer als 'gras'.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
600.32 kilocalorieën
koolhydraten
56.43 Grams
Eiwit
32.7 Grams
vetten
26.4 Grams