Garden Gourmet - egel

Sensationele egel met aardappelpuree

1 portie
30 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1/2 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Braadworst
250 g Licht kruimige aardappelen
50 ml Plantaardige melk
15 ml Olijfolie
3 Zwarte olijven
4 plakjes Komkommer (doormiddden gesneden)
Wat rauwkost erbij: wortelen, rode paprika, komkommer
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Snij de aardappelen in stukjes en kook ze ongeveer 20
minuten met een beetje zout.
Verwarm ondertussen de melk.

2.

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg wat warme melk en wat olijfolie toe. Roer tot een gladde puree.

3.

Bak ondertussen de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en gaar. Verdeel wat puree in het midden van het bord.

4.

Snij de worst in plakjes en verdeel ze in de puree als 'spikes' en pootjes van de egel. Snijd oogjes en een snuit van de olijven en garneer het bord met plakjes komkommer als 'gras'.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
53.4 Grams
Energie
587.2 kilocalorieën
vetten
26.3 Grams
Eiwit
32.4 Grams