Snij de aardappelen in stukjes en kook ze ongeveer 20
minuten met een beetje zout.
Verwarm ondertussen de melk.
INGREDIËNTEN
1/2 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Braadworst
250 g Licht kruimige aardappelen
50 ml Plantaardige melk
15 ml Olijfolie
3 Zwarte olijven
4 plakjes Komkommer (doormiddden gesneden)
Wat rauwkost erbij: wortelen, rode paprika, komkommer
Sensationele egel met aardappelpuree
Op zoek naar een recept om samen met je kinderen te maken? Waarom zou je deze egel niet maken? Dit vegan recept kan in 30 minuten worden gemaakt en ze zullen er dol op zijn! Probeer het eens!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Maak de puree
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg wat warme melk en wat olijfolie toe. Roer tot een gladde puree.
3. Bak de worst
Bak ondertussen de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en gaar. Verdeel wat puree in het midden van het bord.
4. Serveer het gerecht
Snij de worst in plakjes en verdeel ze in de puree als 'spikes' en pootjes van de egel. Snijd oogjes en een snuit van de olijven en garneer het bord met plakjes komkommer als 'gras'.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
53.4 Grams
Energie
587.2 kilocalorieën
vetten
26.3 Grams
Eiwit
32.4 Grams