Shakshuka with Falafel

Shakshuka met Vegan Falafel

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 pakjes Garden Gourmet Vegan Falafel
400 gram tomatenblokjes
120 gram ui
1 teentje knoflook
Cayennepeper
Peterselie
2 eetlepels olijfolie
Zout
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Shakshuka met Vegan Falafel

Een makkelijk en lekker recept, in 20 minuten op tafel! De shakshuka met de Garden Gourmet Vegan Falafel, boordenvol smaak en vullend.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Voorbereidingen

Snipper de ui en de knoflook.

2. Bak de Garden Gourmet Vegan Falafel

Breng in een hete pan een eetlepel olie toe en bak de vegan falafel 6 minuten, draai ze af en toe om en haal deze vervolgens van het vuur af.

3. Fruit de ui en knoflook

Voeg in dezelfde pan nog een eetlepel olijfolie toe en fruit de ui en knoflook met een snufje zout 10 minuten op middelhoog vuur.

4. Voeg de cayenne en tomaten toe

Voeg cayenne toe naar smaak en de geplette tomaten. Roer en kook nog 5 minuten.

5. Voeg de falafelballetjes en peterselie toe en serveer!

Voeg de vegan falafelballetjes toe en kook ze 2 minuten met de saus. Serveer met gehakte peterselie erop. Eet smakelijk!

6. Voeg de falafelballetjes en peterselie toe en serveer!

Voeg de vegan falafelballetjes toe en kook ze 2 minuten met de saus. Serveer met gehakte peterselie erop. Eet smakelijk!

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Serveertip
Serveer met wat brood of toast.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
48.1 Grams
Energie
585.7 kilocalorieën
vetten
34 Grams
Eiwit
15.4 Grams